Minimalistisk bakkehjem i Ungarn: Long Brick House

Minimalist Hillside Home Hungary

Long Brick House-Foldes Architects-01-1 Kindesign



Long Brick House er et minimalistisk bjergskråningshus bygget på et budget og designet til bogelskere af Földes & Co. Arkitekter , beliggende i Pilisborosjeno, Pest County, Ungarn. Dette hjem på 137,8 kvadratmeter kan beskrives som et minimalistisk design, der møder evige intellektuelle værdier. Projektet blev initieret af et intellektuelt par, der havde et klart udgangspunkt, 'vi ejer en længde af bøger noget som 100 meter.' Ejerne af webstedet havde fundet det bedste sted at trække sig tilbage fra arbejde og støj fra Budapest i et rigt naturligt miljø ved siden af ​​Big-Proud Peak.

Long Brick House-Foldes Architects-02-1 Kindesign

Pilisborosjeno, en by omkring 15 km til det nordlige Buda, strækker sig mellem bakker omgivet af villaer, der bebor Pilis-bjergskråningen. Plottet nærmer sig fra en kæde af smalle og stejle veje. Når man ankommer til porten, er kun den grønne baldakin af træer, der skygger stedet, og en minimalistisk betonparkering synlig. Takket være den skrånende have er huset skjult bag denne rige, indbydende flora og fauna, der spiller en afgørende del af det æstetiske. Ejerne sigter mod at gemme og holde så meget af de originale planter og træer som muligt har betalt udbytte.



Long Brick House-Foldes Architects-03-1 Kindesign

Under hensyntagen til byggepladsens smalle og lange form, solens vej og lavbudgetprogrammet, også alderen for parret, der snart skal pensioneres, rådede vi dem til at realisere en ligefrem grundplan, hvor rumene er forbundet med en lang korridor, og offentlige rum vender ud mod panoramaudsigten over dalen. På samme tid opdagede vi korridorkonceptets store potentiale for at undgå at skabe underudnyttet plads. Vi forvandlede denne vandrette akse til et meget gavnligt og unikt element i huset, en 17 meter lang biblioteksvæg. ’- bemærkede arkitekterne Laszlo Foldes og Peter Sonicz angående designkonceptet.

Long Brick House-Foldes Architects-04-1 Kindesign



ideer til et lille køkken

Når man nærmer sig huset, kigger en lukket mur murvist bagved træerne og en trappe ned til bunden, hvor saunaen og et lagerrum er placeret. Bag mursten i stueetagen er der et soveværelse og et badeværelse. Hvis man følger murstenbelægningen, ankommer de til hovedindgangen på den nordøstlige side og ser midtpunktet på korridoren, der fører til den offentlige zone på venstre side og til den private til højre. Sidstnævnte består af arbejdsstuen, badeværelset og soveværelset med egen terrasse, der giver en fantastisk udsigt over det vestlige aspekt med udsigt over solnedgangen over de bølgende bakker og videre.

Long Brick House-Foldes Architects-05-1 Kindesign

De indre rum følger byggepladsens fald, derfor gøres gulvet kontinuerligt dybere via få trapper, der forstørrer højden (først efter at have forladt den private zone, end når man kommer ind i stuen og endelig når man når haven fra haven stue terrasse). Dette resulterer i en række forskellige rum, hvor man i hvert tilfælde nyder højere lofter og bredere rum og ender med det ubegrænsede panorama af terrassen.

Long Brick House-Foldes Architects-06-1 Kindesign

Den kæmpe boghylde udfører flere funktioner, end man kunne forvente. I løbet af sine 17 meter åbnes det designede systemarkitekter, der gør det muligt for et vindue at passe perfekt ind og et vinduesæde - takket være de 50 cm dybe vægge. I stuen er hylderne forenet med pejsen.

Long Brick House-Foldes Architects-07-1 Kindesign

Det var vores generelle mål at sikre det rette indre klima med arkitektoniske midler snarere end at konstruere enorme maskiner. Huset har en 50 cm tyk mur, der opfylder de teknologiske varmestandarder og giver tilstrækkelig termisk inerti. Loftpladen er lavet af træ, og det tomme, velventilerede loft fungerer som en bufferzone, der optimerer det indre klima. Terrassen i stuen spiller en vigtig rolle i beskyttelsen mod regn eller intens solskin, mens den er en forlængelse af stuen samt et mellemrum mellem ind og ud.

Long Brick House-Foldes Architects-08-1 Kindesign

Long Brick House-Foldes Architects-09-1 Kindesign

Long Brick House-Foldes Architects-10-1 Kindesign

Long Brick House-Foldes Architects-11-1 Kindesign

Long Brick House-Foldes Architects-12-1 Kindesign

Long Brick House-Foldes Architects-13-1 Kindesign

Long Brick House-Foldes Architects-14-1 Kindesign

hvordan man kan slippe af med iOS 14

Long Brick House-Foldes Architects-15-1 Kindesign

PROJEKTDATA
Sted: Pilisborosjeno, Pest County, Ungarn
År: Design: 2012 • Afslutning: 2013
Areal / størrelse: 137,8 m2
Omkostninger: 115 000 EUR
Projekt af: Foldes Architects
Architects: Laszlo Foldes, Peter Sonicz
Bygningsteknik: Zoltan V. Nagy
Mekanik: Attila Lucz
Elektroteknik: Judit Balazs
Tekst: Viktoria Szepvolgyi ”

Fotos: Levente Sirokai